Csillagmorzsák

Csillagmorzsák

Mulatságos esetek 7.

2021. június 03. - Ladygaga

Mulatságos esetek

 

Ez szerintem életem legnagyobb színpadi röhögése volt. Valamikor egy január eleji napon, Nabucco előadáson. A második nagy fináléban, mikor Nabucco lányai úgy tudván, hogy a király elesett a harcban, egymás fejéről szednék le a koronát. Ekkor azonban megérkezik Nabucco, szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik, mindenki elénekli a fő dallamot, aztán egyre több szólam egymásra épülvén, óriási förgeteg keletkezik a zenében. Nagyszabású kimerevített pillanat.

 

Ekkor történt, hogy egy fehér lufi csendesen leereszkedett a zsinórpadlásról. Valamelyik Denevér előadás végén engedte el egy felelőtlen egyén, olyan helyen akadt meg, ahol nem lehetett elérni. Most viszont elfáradt és úgy döntött, lejön. Tehát szép lassan és méltóságteljesen süllyedt, aztán megállt úgy fejmagasságban , nagyjából Nabucco és Abigaille között. És ott maradt, felvonás végéig, magára vonzva a figyelmet. Na ilyenkor sajnálom a szólistákat, mert nekik muszáj volt énekelni, mi röhöghettünk a földre borulva. A lufi szépen végignézte, ahogy Nabuccot lesújtja a villám, és Abigaille megszerzi a hatalmat, mi meg csendesen vonaglottunk arccal lefelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagmorzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr5216581176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása